2009-08-03

Rena företag

Hittade också en del företag som heter Rena. De flesta sysslar med vattenpumpar eller akvarieartiklar... Några sysslar också med städning. Här ett urval:

www.rena.se RENA Stockholm, en städ- och serviceleverantör som hjälper sina kunder med vad de än behöver inom miljövård, från kontorsstädning till att vattna blommor. "Det är inte svårt att städa men det är en konst att städa så det blir rent och fräscht."
www.rena.fi Rena -ett finskt städföretag som inleder sina hemsidor med orden "Haluaisitko työpäivän jälkeen tulla valmiiksi siivottuun kotiin?" och sen informerar om hushållsavdrag.
www.rena.com "RENA GmbH supplies custom designed solutions and standard equipment for wet chemical processes in cleanrooms."
www.rena.net "RENA offers a complete line of aquariums and electrical equipment for aquariums. The RENA product line includes air pumps, heaters, power heads..."

Att sånt.
-P-

3 kommentarer:

  1. Jag har föjlt med vad du skrivit här en tid, och undrar nu följande: Var finns Rena Teatern då? Stockholm? Och var och när kan man se era föreställningar?

    SvaraRadera
  2. Hej! Rena Teatern finns i Helsingfors, Finland. Eftersom vi är en fri grupp, har vi ingen egen scen att spela på. Nu i höst har vi premiär på en pjäs som heter PARAPLYET, men vi vet faktiskt inte ännu VAR vi kommer att spela den. Nånstans i Helsingfors. Och sen åker vi på en liten turné med föreställningen.

    SvaraRadera
  3. Kanske ni kan turnera i Sverige lite grann också? -Lisa-

    SvaraRadera

Rena Teatern

Rena Teatern är en fri teatergrupp.
Vi sysslar med små föreställningar fyllda av humor och poesi. Såna som kan packas ner i en kappsäck och spelas nästan varsomhelst.
Dethär är vår blog. Välkommen hit!