2010-05-04

Utomhus

Programmet för Hangö Teaterträff är klart nu. Vi ska spela Paraflax där. Utomhus. Frågan är bara var. Vi tänkte först att vi skulle spela på Brankis gård, det skulle ha passat bra, och varit nära. Men med tanke på var de andra pjäserna spelas -de som spelas före och efter Paraflax- är det inte mera ett så bra alternativ. Blir för långt att gå, och åt fel håll. Fick en massa förslag på var den kunde spelas, men trots att jag varit i Hangö hur många gånger som helst kunde jag inte placera alla ställen.

Med Vattenfärgat var det lättare. Den spelade vi ju också på Teaterträffen, 2008. Då var det självklart att vi skulle spela vid havet. På en strand med klippor. Och vi hittade vår alldeles egna ostörda strandbit alldeles i centrum. Bilden här är från den föreställningen.

Finns ju massvis med fina platser i Hangö. Det är bara att välja och vraka. Var i Hangö tycker Du att vi ska spela Paraflax?
-P-

2 kommentarer:

  1. Kan ni inte spela där vid tältet? Där spelas ju aldrig. L

    SvaraRadera
  2. Varför spelar ni inte inne nånstans?

    SvaraRadera

Rena Teatern

Rena Teatern är en fri teatergrupp.
Vi sysslar med små föreställningar fyllda av humor och poesi. Såna som kan packas ner i en kappsäck och spelas nästan varsomhelst.
Dethär är vår blog. Välkommen hit!