2009-09-08

Repertoar Live

Idag kl.14 är det dags för Repertoar Live.
Jag ska gå dit och presentera Paraplyet.

Det är alltid lite pirrigt att ställa sej upp inför en mänskomängd och presentera nånting. I synnerhet när det är nånting man själv har skrivit. Svårt att stå där och säga hur bra det är, hur mycket man än tycker så. Har 5min. tid på mej. Tänkte ta med mej ett paraply, få se om jag vågar slå upp det. Undrar vad alla de andra gör? Om de spelar upp nån scen ur sina föreställningar, sjunger nån sång, dansar nån dans? Nå, snart får vi se. Vi har gjort ett litet infoblad om Rena Teatern och Paraplyet, som folk får ta det med sej hem. Hoppas att de gör det, och hoppas hoppas att de kommer och titta på teater sen senare i höst.

Vi hann inte med i Repertoar denna gång. Men Rena Teatern får vara med på Repertoar Live ändå! (För er som inte vet: Repertoar är alzå en broschyr som utkommer 2ggr/år, där både institutionsteatrarnas och de fria gruppernas produktioner presenteras. Och Repertoar Live är en liksom gemensam spelårsöppning för svenskspråkiga teatrar och grupper. Andra som presenteras på Repertoar Live idag: Anatomia Lear, Klockriketeatern/Teater Mestola, Lilla Teatern, Labbet, LUST, Oblivia, Teater Viirus, Unga Teatern, Universum och Åbo Svenska Teater.) Kl.14.oo på Diana-scenen.

-P-

1 kommentar:

  1. Va? Pirrigt? Du var ju alldeles ljuvlig i din turkosa dräkt! Rolig också. Och detdär sneda paraplyet! När och var har ni er premiär?

    SvaraRadera

Rena Teatern

Rena Teatern är en fri teatergrupp.
Vi sysslar med små föreställningar fyllda av humor och poesi. Såna som kan packas ner i en kappsäck och spelas nästan varsomhelst.
Dethär är vår blog. Välkommen hit!