2009-11-03

Mycket

PARAFLAX

1. REPETITIONSUTRYMME.
Vi har bara tre repetitionsdagar på Luckan innan premiären. Så vi repeterar lite här och var där vi råkar rymmas in. Fördelen med att vara på olika platser är själva varitionen. Nackdelen är att man måste släpa alla saker med sej hela tiden. I ett skede tänkte jag Hjälp, tänk om vi inte har nånstans att repetera! Hur ska det då gå? Men så visade det sej plötsligt att vi lyckats luska fram fyra olika ställen som är lediga denna vecka. Och vi behöver inte repetera i vårt vardagsrum.

2.PUBLIKEN
Är en gnutta orolig över hur publiken ska hitta till vår föreställning. Hur ska alla tanter och ungdomar och alla andra veta att vi finns, och att vi spelar just för dem? Våra vänner vet ju, men det är ju inte bara för våra vänner vi vill spela teater. Kanske andra får syn på oss också. Kanske andra också hittar. Plancher och flyers förs ut denna vecka, info-brev försöker locka potentiella, men räcker det? Det är publicitet i tidningarna vi skulle behöva.

3.PRESSEN
Håller på med att formulera ett pressmeddelande. Svårt att bestämma sej för vad man ska skriva, vad det är som kunde fånga journalisternas intresse. Har Du nån idé?

4.SJÄLVA FÖRESTÄLLNINGEN
Paraflax växer sakta men säkert fram. Vi har orden. Vi kan texten. Det är bara att lägga till "rörelserna och grimascherna". Att hitta rätt sätt att berätta just denna historia. Vi är på god väg. Riktigt god. Elva dagar kvar till premiär.

-P-

2 kommentarer:

  1. Oj, är det bara elva dagar kvar? Jag hinner till Helsingfors sista veckan i November, hoppas ni spelar nån dag jag är där. H: Eva A.

    SvaraRadera
  2. Ja kommer åtminstone, å ja hittar ti Simonsgatan 8! -L-

    SvaraRadera

Rena Teatern

Rena Teatern är en fri teatergrupp.
Vi sysslar med små föreställningar fyllda av humor och poesi. Såna som kan packas ner i en kappsäck och spelas nästan varsomhelst.
Dethär är vår blog. Välkommen hit!